Particulier

Ontvang de hulp om aan de slag te gaan met psychische en/of lichamelijke klachten die je beperken. Je zult weer meer energie krijgen om beter te functioneren in jouw leven! Ons multi-disciplinair team werkt nauw samen met elkaar. Je hebt een vast aanspreekpunt die de coördinatie tussen jou en het team verzorgt.

Preventie

Het spreekwoord zegt: “voorkomen is beter dan genezen” en dat geldt zeker voor het voorkomen van uitval door stress. Klachten geven het signaal dat er iets moet veranderen om op langere termijn uitval te voorkomen. Leer bewust omgaan met werkdruk en stress en je zult ervaren dat een positieve invloed heeft op de samenwerking binnen je team en je productiviteit. Vraag gerust naar onze mogelijkheden om je hierbij te helpen.

Onze aanpak

Bij het intake gesprek informeren wij je uitgebreid en gericht. Na de intake wordt jouw persoonlijke begeleidingsplan opgesteld. Hierin staat welke van onze collega’s je kunnen helpen, hoeveel tijd de verwachte begeleiding kost en wat het doel van de begeleiding is. Door onze aanpak bereiken wij samen met jou het beste resultaat.

Ons multi-disciplinair team bestaat uit:

  • Re-integratie deskundigen
  • Gespecialiseerde coaches
  • Bewegingsdeskundigen
  • Psychologische deskundigen
  • Arbeidsdeskundigen/Casemanagers

Kosten

De zorgverzekeraar draagt mogelijk bij aan de kosten van het specifieke behandelprogramma. Je kunt je aanmelden op eigen initiatief of via de werkgever, bedrijfsarts, huisarts of medisch specialist. Aanmeldingsformulieren worden op aanvraag digitaal toegestuurd.

Maak een afspraak

Onze re-integratie deskundige helpt je graag verder.