Op 15 februari zijn leden van Moerdijk Business Plaza te gast bij bij Hart-Werk – Huis van de Vitaliteit. Het wordt ongetwijfeld weer een inspirerende bijeenkomst met een interessant programma, dus meld je snel aan!

Programma

16.00 uur – ontvangst 16.30 uur – welkom door Ingrid Kleijn, Moerdijk Business Plaza 16.35 uur – introductie DDD Hart-Werk /Huis van de Vitaliteit door eigenaren Theo Böhm en Marijke Blom 16.45 uur – start workshops. U kunt zich ter plaatse opgeven voor de volgende workshops:

A. Talent in goede banen leiden

Weet jij wat jouw talenten zijn? Gebruik je jouw talenten? Zet je ze op de juiste manier in? Iedereen weet van zichzelf waar hij goed in is en de meeste mensen doen ook wat met deze eigenschappen. Maar heb je nog verborgen talenten en gebruik je deze optimaal?

B. Stress & Burn out buiten de deur houden

Je bent ondernemer. Dat is niet ‘zomaar’ gebeurd. Je bent vol passie gestart met jouw onderneming, je hebt een fantastisch product of levert een geweldige dienst. Jouw klanten zijn tevreden en overtuigde ambassadeurs. Je bedrijf loopt ontzettend goed, je bent op weg naar de top! En dan, dan gebeurt er …iets… We vertellen je over de signalen en de kenmerken van stress & burnout. Maar bovenal geven we je de tools mee die je nodig hebt om het bij jezelf te herkennen. Ook wijzen ze de weg die je kunt kiezen wanneer je nét dat stapje te ver bent gegaan en jezelf wilt herpakken. Wat kun je zelf doen om het proces om te keren. Hoe krijg je weer grip op jezelf en de situatie. Herken, erken en kom in actie. Kijk in de spiegel en gun jezelf en jouw bedrijf die reflectie!

C. Qi Qong beleving voor snelle fysieke stressreductie

Uithoudingsvermogen, flexibiliteit, concentratie en kracht, daar wil ik wel meer van en jij? Qi Qong brengt jou dit… en meer! Het werkt inspirerend en ontspannend voor zowel lichaam als geest. Het brengt je energie in balans en versterkt je immuunsysteem. Het leert je evenwichtiger om te gaan met je emoties en geeft zelfinzicht. Het is bewezen effectief. Je leert wat Qi Qong is en je krijg een demonstratie van deze Chinese bewegingsleer. Ervaar zelf wat Qi Qong met je doet. 17.30 uur – gelegenheid tot kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje aangeboden door Het Winkelmandje/ HolleBolleCorCatering en LUH Lekkers Uit Hongarije 18.00 uur – boekpresentatie Veerkracht door Pauline Joosten uit Willemstad. Haar man krijgt een ernstig ongeluk en raakt blind aan één oog, waardoor hij zijn baan verliest, op zoek moet naar passend werk, met elke dag weer verschrikkelijke migraine aanval. Geen drama zonder humor zegt Pauline en in haar gezin met 4 opgroeiende kinderen gebeurd er genoeg, wanneer er ondertussen 7 jaar gestreden wordt tegen de letselschade verzekeraars, tegen de ontstane financiële gevolgen. 18.15 uur – vervolg laagdrempelig netwerken 19.00 uur – afsluiting

Meld je nu aan

Datum: 15 februari 2017 van 16:00 tot 19:00 uur Locatie: Hart-Werk, Steenweg 45, 4781 AL Moerdijk